Segítünk választani

Válasza a legjobb tesztet

Nem tudja mire van szüksége? Nem biztos melyiket válassza?

Otthoni mintavétel

Otthoni ellátás, pontos érkezéssel és fájdalommentes mintavétellel.

Rugalmas ellátás

Mindig a megfelelő vizsgálatot, a megfelelő időben ajánljuk.

Kapcsolat

Az eredményről és a vizsgálatról folyamatosan tájékoztatjuk.

Tanácsadás díjmentesen

A mintavétel előtt és után konzultációs lehetőséget biztosítunk.

Minőség-biztosítás

Eredményeink és mintavételi technikánk is több ellenőrzésen megy keresztül.

Gyors eredmények

Mintavételeink beérkezést követően néhány órán belül elkészülnek. Gyors tesztjeink akár 15 percen belül eredményt adnak.

Átláthatóság

Vizsgálataink fix díjon történnek mindenféle rejtett költség nélkül.
Eredményeink zárt rendszeren futnak keresztül, így adatai biztonságban vannak és lesznek. 

Elégedett
ügyfelek

Ügyfélelégedettség az első! 
Problémát, panaszt azonnal kivizsgálunk, jogos esetben pedig 100% pénz visszafizetési garanciánk van!

Milyen tesztet válasszon?


Cégünk teljes körű koronavírus (CoVid-19) teszteléssel rendelkezik: PCR teszt, magas érzékenységű ellenanyag teszt (IgM+IgG), IgG ellenanyag vizsgálat és kombinált teszt (PCR+magas érzékenységű ellenanyag teszt), sőt az (egyik) legjobb vírus közvetlen kimutatását lehetővé tevő antigén teszt is (Vírus Ag)!

PCR tesztünk olyan mikrobiológiai laboratóriumban kerül feldolgozásra, amely a Nemzeti Népegészségügyi Központ által kiadott kritériumoknak megfelel. 

Gyors tesztjeink szakmailag és tudományosan a legjobbak közé soroltak (csak a piacon elérhető TOP 3) tesztet használjuk. Ezen tesztek klinikai és labortóriumi megbízhatósága megközelíti a PCR vizsgálatáét, de jóval gyorsabbak és költséghatékonyabbak, így lehetőségek adnak helyszíni szűrésekre vagy akár biológiailag biztonságos beléptetésekre is.

 1. SARS-nCoV-2 koronavírus PCR

  PCR tesztünk a vírus genetikai állományának 3 szakaszát vizsgálja: kimutatja az E gént, az RdRP gént és a magasabb érzékenységű N gént is, így az általunk használt qRT-PCR reakció igen nagy érzékenységűnek tekinthető, sőt a mintavételi sikerességét humán kontrollal validáljuk, hogy Önnek a legpontosabb eredményt adjuk.

  Hogyan történik a vizsgálat? 
  -Felső légúti minta (orrból és garatból) küldhető tovább laborvizsgálatra. 
  -Eredmény a vizsgálatot végző laboratóriumba érkezéstől számított 24-48 órán belül várható.
 2. Vírus Antigén teszt

  Az általunk alkalmazott COVID-19 antigén gyorsteszt a SARS-CoV-2 nukleoprotein antigénjének kimutatására szolgál human orr- és garatmintából (243103N-20)
  A vizsgálat specificitása 99,9%, szenzitivitása 97,56%. Száj- és garat mintából végezhető. Nem ad keresztreakciót human koronavírusokkal, mint hCoV-229E, -HKU1, NL63 és -OC43 vagy a különböző influenza vírusokkal, mint influenza A/B. Közvetlenül észleli a SARS-CoV-2 vírus specifikus fehérjéjének jelenlétét. (Az antigénteszt működési elve: a nukleokapszid fehérje (N) ideális a vírus azonosítására, mivel az a vírusban nagy mennyiségben található, és kellően specifikus a SARS- CoV-2-re. Ez a 4 legfontosabb strukturális fehérje egyike, ami részt vesz a vírusgenom replikációjában, transzkripciójában és csomagolásában.) Az alkalmazott VTM táptalaj PCR készítésére is alkalmas lehet. A módszer az EU (EMA) angol, német és az amerikai (FDA/CDC) hatóságok által is elfogadott, engedélyezett és használt vizsgálati forma. 
 3. Szerológiai Vizsgálatok
  (Covid-19 specifikus IgG/M kimutatása vérmintából)

  A szerológiai tesztek a vírus ellen termelődött ellenanyagokat mutatják ki vérmintából. Az antitest kimutatási metodikák a szervezet válaszreakciójáról adnak képet, így a vizsgálatok információtartalma különbözik a direkt víruskimutatási eljárásokétól.
  Míg a PCR és az antigén teszt a vírus jelenlétét igazolhatja, addig a szerológiai tesztek azt vizsgálják, hogy korábban találkoztunk-e a vírussal, elkezdődött-e már egy arra specifikus válaszreakció.

  Akut fertőzés kimutatására a szerológiai tesztek önmagukban nem alkalmasak, de segítséget nyújtanak a betegség teljes diagnosztikájában, kiegészíthetik a közvetlen kórokozó-kimutatási módszereket, komplexebbé téve azok eredményének értékelését. Segíthetnek a tünetmentes fertőzöttek, illetve a fertőzésen már átesett, immunitást szerzett személyek felderítésében.

  Fontos!
  A szerológiai vizsgálatok egyike sem alkalmas önmagában az akut fertőzés bizonyítására! 

  Egyetlen vérmintából egyik antitest-vizsgálati módszer sem tudja bizonyítani vagy kizárni az esetleges fertőződést! A savópár vizsgálat (két betegminta a betegség két fázisában) lehet alkalmas a szerológiai státusz tisztázására, de ez víruskimutatás nélkül nem zárhatja ki az éppen aktuális fertőzőképességet.
 4. Összefoglalva
  • amennyiben a PCR vagy antigén eredménye és az antitest eredményei negatívak lettek, megnyugodhat: igen nagy valószínűséggel kizárható, hogy fertőzött lenne a vírussal.
  Ugyanakkor védettséggel sem rendelkezik, tehát továbbra is óvatosnak kell lennie, figyelnie kell a megelőzésre! (maszk viselése, fizikai távolságtartás, kontaktus lehetőségek csökkentése, rendszeres kézfertőtlenítés stb.)  
  • ha a PCR eredménye és az IgM eredménye negatív, míg az IgG pozitív, akkor nagy valószínűséggel már találkozott a vírussal és rendelkezik védettséggel. Megnyugodhat, de továbbra is legyen óvatos! (Előfordulhat újrafertőződés, hiszen a vírus mutálódhat!) 
  • Minden más esetben feltétlenül konzultáljon háziorvosával vagy a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) hivatalos csatornáin keresztül vegye fel a kapcsolatot az illetékesekkel! 
 5. Amennyiben minket választ: 

  A PCR vizsgálat eredménye, a gyakorlati tapasztalatok alapján, a mintavételt követő (munka)napon 17 óra után, de legfeljebb két munkanapon belül érhető el. A hét utolsó munkanapján történő mintavételezés esetén, az eredmény a következő napon áll ügyfeleink rendelkezésére, amennyiben a hétvégi leletkiküldés 10 000 Ft/minta díja kiegyenlítésre kerül. A leletet e-mailben küldjük el.

  Kérjük Pácienseinket, hogy a mintavételre arcmaszkban és lehetőleg kesztyűben, továbbá 6 órás éhgyomorral érkezzenek és ezen időtartam alatt ne dohányozzanak, ne igyanak, ne mossanak fogat, ne használjanak semmilyen száj fertőtlenítő oldatot vagy szájvizet, illetve ne rágózzanak.

  Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy munkatársaink a vizsgálat előtt testhőmérsékletet mérnek és kikérdezik az érdeklődőket, hogy vannak-e koronavírusra jellemző tüneteik (láz, köhögés, légszomj, izomfájdalom vagy más gyanús tünet). 

  Ezen tünetek megléte esetén PCR, antigén és IgG/M vizsgálatot rendelőnkben nem áll módunkban végezni, ilyen esetekben csak otthoni vagy munkahelyi mintavételt tudunk ajánlani.

  Pozitív PCR eredmény esetén a fertőzöttséget a vonatkozó jogszabályok szerint az illetékes hatóságnak jelentjük. A mintákat laboratóriumunk a teszt elvégzése után megsemmisíti 30 napon belül! 

Kérdése van? Hívjon minket

+36 50 1111 813

Tudás

Minőség

Biztonság

Gyorsaság

Diszkréció

Mintavétel kapcsolatos kérdések?

Hogy készüljek a vizsgálatra?

Kérjük Ügyfeleinket, hogy a mintavételre arcmaszkban és lehetőleg kesztyűben, továbbá 6 órás éhgyomorral érkezzenek és ezen időtartam alatt ne dohányozzanak, ne igyanak, ne mossanak fogat, ne használjanak semmilyen száj fertőtlenítő oldatot vagy szájvizet, illetve ne rágózzanak. 

Légúti tüneteim vannak! 

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy munkatársaink a vizsgálat előtt testhőmérsékletet mérnek és kikérdezik az érdeklődőket, hogy vannak-e koronavírusra jellemző tüneteik (láz, köhögés, légszomj, izomfájdalom vagy más gyanús tünet). Ezen tünetek megléte esetén PCR vizsgálatot rendelőnkben nem áll módunkban végezni, de otthonukban viszont igen.

Védettség-immunitás vizsgálata átvészelt fertőzés után.?

Védettséget is tudunk ellenőrizni!
Hiszen aki átesett nem biztos, hogy védett a következő fertőzéssel szemben.
Kérjük érdeklődjön telefonon! 06-50-1111813

Mennyi idő alatt készül el az eredmény?

A mintavétel 10 perc előkészülettel.
IgG/M teszt 25 perc.
Vírus Antigén teszt: 20perc
PCR eredmény a mintavételt követő munkanap 18 óráig.

Panaszom van!

Írjon nekünk és megoldjuk!

Árváltozás-kedvezmények

Egészségügyi és szociális dolgozók vizsgálatát 2020.12.08-ig kedvezményesen végezzük. Külső hatások miatt, sajnos ezt a továbbiakban nem tudjuk biztosítani.
2020.12.07-től árainkat a hatósági által megszabott szinten kell biztosítsuk!

Új vizsgálat átvészelt fertőzés után. 
Védettség vizsgálat!

Tisztelt Partnereink!


Diagnosztikai partnerünk új szerológiai tesztet vezetett be, melynek során képesek vagyunk eldönteni, hogy a COVID-19-en átesett emberekben jelen vannak-e olyan antitestek, amelyek nagy valószínűséggel a betegség elleni védettséget jelentenek. A páciensektől levett vénás vérből preparált szérumból lehetőség van kimutatni, hogy a páciensek szervezetében megjelent-e olyan antitest (total immunoglobulin), amely a SARS-CoV2 vírus S, azaz tüske fehérjéjének arra a részét semlegesíti, amely a vírus sejtbe jutásáért felelős. A teszt előnye, hogy az erre a fehérjére adott immunválasz hosszabb távú védettséget jelenthet a betegséggel szemben. A szakirodalom sajnos még nem ad egyértelmű választ arra, hogy tartós immunitás kialakul a Sars-Cov-2 vírussal szemben, de már rendelkezünk arra vonatkozó információval, hogy az S fehérje emberi sejteken megtalálható receptorokhoz kötődő része ellen termelt antitestes immunválasz egy időre védettséget ad az újbóli megfertőződéssel szemben. Laboratóriumunkban rendelkezésre áll a Siemens Advia Centaur XPT automata rendszer, amellyel ezt a mérést el tudjuk végezni.

A vizsgálat előnyei:

- A páciens és a vizsgáló orvos információt kap arról, hogy a betegségen átesett személyben alakult-e ki vírust semlegesítő immunválasz a vírusfertőzéssel szemben.

- A készülékkel való mérésből származó eredmény igen/nem választ ad, így az ELISA vizsgálatokkal szemben nincs meg az a szürke mérési zóna, amelyet határértéknek nevezünk.

- Az eredmény szemi-kvantitatív, így a kapott adat egyezést mutat a vérszérum mintában lévő semlegesítő antitestek mennyiségéről.

Különbség a hagyományos ELISA (és gyors antigén teszttel is) méréssel szemben:

- Nincs határérték eredmény a kit vizsgálati módszerének kialakítása miatt.

- A hagyományos ELISA kit-ek többsége a vírus N (nukleokapszid) fehérjéjére vagy a teljes S tüskefehérjére adott immunválaszt mutatják ki, amely nem ad információt a védettséggel kapcsolatban, csak a fertőzés múltbeli eseményét igazolj

Labor leletet kap

Védettség a családnak

Nem kaphatja el ismét

Utazáshoz is jól jöhet

Áraink

SARS-nCoV-2 PCR

Akkreditált laboratóriummal, akár 24 órán belüli eredménnyel
Idegen nyelvű lelet nyelvenként +3000HUF
Sürgősségi PCR +50%

19500 HUF

SARS-nCoV-2 Antigén

Gyors és megbízható eredmény szinte azonnal
Díjmentes 3 nyelvű lelettel

12000 HUF

COVID-19 IgG/M vizsgálat

A fertőzést követően 10-15 nappal
Díjmentes 3 nyelvű lelettel

10000 HUF

Antigén + IgG/M kombinált teszt

Javasolt a tünetek megjelenését követő 7 napban

20000 HUF

COVID és Post COVID vizsgálat

Orvosi vizsgálat terápiás javaslattal (az árban az orvos által szakmailag indokolt vizsgálatokkal ultrahang, POCT (CRP, d-dimer, Troponin) laborok azonnali eredménnyel), 

18000 HUF

PCR és IgG/M teszt

Javasolt tünetmentes vagy átvészelt állapot szűrésére

26500 HUF

Szegeden történő mintavétel

Felár 1 fő esetén, otthonában

5000 HUF

Szegeden kívül történő mintavétel

Felár 1 fő esetén, otthonában, 10 km-en belül

8500 HUF

További 10 km-kénti felár

Minden további megkezdett 10 km-ként

1500 HUF

További személy mintavétele

Felár minden további mintavétel esetén azonos címen (/fő)

1500 HUF

Ez az oldal süti, és sütiket használhat Olvassa el receptúránkat!cookie policy.